ARHITEKTURA

NoćiArhitekture 2020-Dec [online] x Wtf2020?! x FiumeFantastika

Utorak, 15.12.2020. | 19 sati

NOĆI ARHITEKTURE 2020-DEC [ONLINE] x WTF2020?! x DELTA LAB x FIUME FANTASTIKA:

termin? 15.12.2020.

vrijeme? 19:00

trajanje? 45min > 5 dana (sve dok se Idis ne umori)

je li potreban PCR za posjetu eventu? ne

LINK NA LIVE STREAM JE OVDJE!

[WTF2020?!]

Još je nešto manje od mjesec dana do kraja godine koju niko nije očekivao. Ovo je godina pandemije, godina kraja defaulta, godina kada juni nismo proveli sjedeći u bašti Meeting Pointa.

Zatvoreni smo i dalje u svoje sobe, stanove, kuće, te bilo kakav dodir sa vanjskim svijetom proživljavamo kroz monitore svojih laptopa, računara, tableta i mobitela.

Međutim i sa svim restrikcijama fizičkog kontakta u zadnjih 9 mjeseci, format izložbi je ostao skoro nepromijenjen. One su i dalje vecinom fizičke i analogne.

[NOVI FORMAT NOĆI AARHITEKTURE]

Noći arhitekture DEC-2020 [online] x WTF2020?! x Delta Lab se okušavaju u novom poduhvatu i donose vam ONLINE REAL-TIME KURIRANU izložbu koja ujedno označava i novi format Noći arhitekture koji ćete sigurno vidjeti i kao dio programa za Dane arhitekture 2021.

Ovaj put nećemo slušati predavanja, nećemo gledati filmove, ali ćemo se prošetati kroz FIUME FANTASTIKA: Fenomeni grada, izložbu u sklopu programskog pravca Slatko i slano • Sweet & Salt koji je samo jedan od nekoliko pravaca Rijeka 2020 Evropska prijestolnica kulture.

Ekipa iz Slatko i slano • Sweet & Salt i Dani arhitekture pokušat će prenijeti doživljaj 10 paviljona koji su našli svoje mjesto u Exportdrvo u Rijeci gdje svaki paviljon priča svoju priču o Rijeci.

Pridružite nam se danas, 15.12.2020. u 19:00h i prošetajte se FIUME FANTASTIKOM uz sjajne Idisa Turata, Idu Križaj i Moranu Matković.

Link za live stream pojavit će se na FB zidu Uranije, a stream možete gledati i putem Zooma registracijom na ovaj link.

Utorak, 2. 2. 2021.

Kreativni umovi: Ivan Rupnik | MOD X - platforma za upravljanje i razmjenu znanja

Četvrtak, 11.2. | 17:30 sati

MOD X je platforma za upravljanje i razmjenu znanja koja podržava strukturne promjene u građevinskoj industriji koja se prebacuje na više industrijalizirana i izvannamjenska sredstva i metode.