KAZALIŠTE

Healing Room/Ljubavna priča

10.12.2022. | 21 sat

U sklopu novog projekta A teatra, Ana Merlin nas sve poziva da zakoračimo u Healing Room - ljekovit prostor posvećen uprizorivanju samo istinitih životnih priča.

Ono što Healing Room čini jedinstvenim iskustvom koje nadilazi granice kazališta, jest činjenica da su u predstavu utkani trenuci zajedničke meditacije kojoj je cilj naša osobna, intimna katarza i pročišćenje. Monodrama Healing Room/Ljubavna priča, koja je svoju hrvatsku premijeru doživjela u lipnju ove godine, donosi autoričinu osobnu priču o njenoj prvoj i najvećoj ljubavi. 

„Healing Room/Ljubavna priča nije samo prostor i vrijeme u kojem dijelim s vama svoje intimno iskustvo moje najveće ljubavi, već u kojem zajednički iscjeljujemo svoje ljubavne svjetove.“ 

„Možda bi moja priča mogla osloboditi još nečiju priču? Zapravo, želim razgovarati s ljudima i o sreći i o jadu koji se mogu doživjeti u zoni ljubavnih iskušenja. U ovoj priči se povjeravam i pozivam na povjerenje jer vjerujem da nas to oslobađa i liječi. Vjerujem da je u povjerljivom dijalogu jedan od spasova za naš propukli ljubavni život. Vidimo se u Healing Roomu!“ 

Ana Merlin

 

Pridružite nam se 10. prosinca u 21 sat u Uraniji - prostoru kreacije na zagrebačkom Kvatriću i prepustite se iskustvu koje nadilazi granice kazališta. 

Ulaznice možete kupiti putem sustava Entrio online i uživo na svim Entrio prodajnim mjestima.

 

Četvrtak, 8. 4. 2021.

6gta | Čitanje NJE |

08.4.2020. u 18 sati

Karlovačke ženske snage, Petra Cicvarić, glumica i spisateljica i Ana Maria Štefanac, glumica i radijska voditeljica, dio su mreže suradnica iz struke koje od samog početka podržavaju projekt i koja je svakim danom veća.